Zöld Prohászka jutalomkirándulás a Bakonyban

Szerző: settings Közzétéve:

A két évvel ezelőtt megrendezésre került Zöld Prohászka verseny jutalmaként osztályunk idén eljuthatott egy emlékezetes osztálykirándulásra. Kis gondolkodás, megbeszélés után arra jutottunk, hogy a Sobri Jóska Élményparkkal nem lőhetünk mellé.

Így történt, hogy szeptember tizennegyedikén a csapat felkerekedett, majd egy körülbelül másfél órás buszozás után megérkeztünk a Bakony festői, dimbes-dombos falujába, Kislődre, a kalandparkba. Izgatottan indultunk neki az útnak, ami egy központi tó partján futott, tele különböző játékokkal, attrakciókkal. Kipróbáltuk a vízi akadálypályát, a hófánk-lesiklót, felültünk a hullámvasútra, boboztunk, és láttunk állatsimogatót, zipline-t is. Tekertünk airbike-on és kalandoztunk az ügyességi játékokkal teli várban.

A bátor vállalkozók tesztelték ügyességüket az extrém kötélpályákon. Összességében így is egy remek, felejthetetlen élmény volt, köszönjük a lehetőséget a Zöld Prohászkának, mindenkit buzdítunk a zöld életmódra és a kihívásokban való aktív részvételre, hiszen nemcsak, hogy ilyen szép ajándékot nyerhetünk, hanem hozzájárulhattunk környezetünk jobbá tételéhez!

Varsányi Balázs
9.H