Elsős tanítóink 2022/23. tanévben

Szerző: settings Közzétéve:

Tanítóink bemutatkozását a képekre kattintva olvashatja el!

Tisztelt Szülők!

Nagy szeretettel köszöntöm Önöket a Prohászka Ottokár Orsolyita Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda pedagógusai nevében.

Iskolánk pedagógusai Merici Szent Angéla iránymutatásit követve végzik mindennapi oktató-nevelő tevékenységüket, amely a következőképpen szól:

„Arra törekedjetek minden erőtökkel és jó szándékotokkal, hogy Isten segítségével olyan jó elhatározásra jussatok, hogy egyedül az Isten szeretetétől és a lelkek üdvözítésére való buzgóságtól vezetve teljesítsétek minden nevelő munkátokat és fáradozásotokat.”

Intézményünk folyamatos megújulásának része az infrastrukturális fejlesztés, ami az előző év februárjában elkezdődött és biztosan érinti a következő tanévet is. Ennek megfelelően a 2022/2023-as tanévet az általános iskolás diákjaink, a Türr István utcai ideiglenes épületben kezdik meg, ahol minden feltételt biztosítunk a színvonalas oktatáshoz és a mindennapos tevékenységekhez. Ezt biztosítja a megfelelő infrastruktúra és az új iskolai bútorzat és informatikai eszközök beszerzése, amelyeket szeptembertől birtokba vehetnek a pedagógusink és leendő első osztályos tanulóink. A mindennapos testnevelés biztosításának záloga a Széchenyi István Egyetem Apáczai karának sportcsarnoka, valamint a kiváló Nemzeti Úszó Programban való részvétel, amely egyenlőre még nagyon kevés intézmény számára biztosított. Az alsó tagozatos diákjaink számára a szabad levegőztetést a környező parkokban és játszótereken tudjuk biztosítani, amig vissza nem tudunk költözni a szépen felújított épületbe.

A szakmai munka felkészült és nagy tapasztalattal rendelkező pedagógusaink által biztosított.

Intézményünk egyik erőssége, a kiváló szakmai munka mellett a családias légkör és a jó közösség. Amennyiben szeretné, hogy gyermeke ennek a közösségnek részese legyen, kérem jelentkezzen a megfelelő elérhetőségeken a titkárságon.

Tisztelettel:
Nagy Csaba
intézményvezető

Kategóriák: Általános iskola