Prohászka Bál 2024.

Szerző: kezelo2 Közzétéve:

Prohászka Bál 2024.

Január 20-án, szombaton ismét megrendeztük az immár hagyományos Prohászka Bált. Ezúttal is a Kristály étterem adott otthont a rendezvénynek.

A bált jelenlétével és köszöntőjével megtisztelte Dr. Veres András megyéspüspök úr. A nyitótáncot végzős diákunk Varsányi Dóra és táncpartnere mutatták be. Pezenhofferné Molnár Edina intézményvezető gondolatai után indult a többfogásos vacsora. A borválasztékot a Therápia Borkereskedés biztosította, s ezzel egyben támogatta a jótékonysági bál célját. Köszönet érte! Lehetőségünk volt megkóstolni iskolánk 30 éves újraindulásának ünnepére, a villányi Maul pincészet által számunkra készített „SERVIAM” nevű vörös cuvée bort. A zenét Csorba János tanár úr zenekara biztosította. Jó hangulatú tombolahúzásra is sor került. Köszönjük a rengeteg felajánlást!

Jó volt végre újra egy vidám hangulatú, zenés-táncos szórakozás az óvodához és az iskolához kötődő társaságban. Az este folyamán lehetőség nyílt egymás közvetlenebb megismerésére, valamint a szülőkkel, óvónőkkel, tanárokkal való kötetlen beszélgetésre. Ismét remek estét tölthettünk el közösen.

Az est bevételét az intézmény óvodásainak és diákjainak javára fordítjuk!

Köszönjük mindenki segítségét!

Jakab Gábor

Igh.

Kategóriák: Prohászka